Saxofoonles

Al meer dan 30 jaar treed ik met veel plezier op en geef ik sinds kort ook les aan andere muziekliefhebbers. Op locatie, bij jou thuis of bij mij in de studio. Boek snel je eerste gratis proefles!

BART NUMAN OP TENOR-SAXOFOON

Tijdens de lessen deel ik onder andere mijn tips en trucs over saxofoon spelen en improviseren. De lessen zijn op maat. Ik neem n saxofoon mee, kies jijzelf nummers uit die je wilt leren spelen, dan kijken we tijdens de eerste proefles hoe we jouw doelen het best kunnen behalen.

Mijn lessen zijn praktijkgericht en voor zowel beginnende en half gevorderde saxofonisten, van jong tot oud. Of je nou nog nooit gespeeld hebt, net begonnen bent of alleen op je zolderkamer speelt; ik deel graag mijn kennis zodat we samen aan de slag kunnen. Wil je het later op podia in praktijk brengen; ik weet de weg!

Bel of boek gerust vrijblijvend 06-42311220


Mondharmonicales

Willen jij en je vrienden, buren of collega’s graag mondhardmonica leren spelen? Wil je ’n leuk thema-optreden van mij op n feestje? Of ben je op zoek naar een originele workshop voor een bedrijfsuitje? Ik zorg ervoor dat je alles te weten komt over de mondharmonica.


Mondharmonica, ook wel mondorgel genoemd. Dit compacte instrument wordt voornamelijk gebruikt binnen het blues genre, maar wij beginnen de les met n mondharmonica in C majeur voor bekende Hollandsche deuntjes die iedereen kent. Dat leert wat makkelijker!

Wil je hiervan meer te weten komen en de fijne kneepjes van het ‘vak’ leren? Boek dan een gratis proefles en dan bespreken we jouw wensen om vervolgens een mooi muzikaal ontwikkelplan op te stellen, en weet ik de juiste weg om, indien gewenst, het op regionale podia in de praktijk te brengen. Dit doe ik zelf al ruim 30 jaar en weet inmiddels waar de drempels liggen.

  • Handig om te weten:
    • Ik zorg voor de mondharmonica’s (je mag uiteraard ook je eigen mondharmonica meenemen).
    • Minimum aantal cursisten: 5 personen
    • Maximum aantal cursisten 20 personen

Om de workshop goed af te sluiten speel ik na afloop nog wat van mijn favoriete nummers!

Het volgen van lessen daarna, kan al tegen een kleine vergoeding, zodat het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Muziek is het mooiste wat er is en dit wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Sharing is caring!